joi, 28 octombrie 2010

Frecventa Geniu,de John J. Falone...




''Omul obisnuit produce si/sau incubeaza cam 50.000 de forme-gand pe zi. Ce recolta zdravana pentru o zi de munca! Aceasta duce la vreo 18 milioane de forme-gand pe an. Acum, ganditi-va ca pe planul Pamantesc sunt intrupati, in prezent, cam sase miliarde de oameni. Atata timp cat pana si stiinta trebuie sa admita ca energia este masa si ca gandirea are nevoie de energie, devine evident ca energia trebuie sa se transforme in masa, la un anume nivel al realitatii.
Nu puteti ignora caracterul serios al acestei realitati – si puterea sa de a crea conditiile de pe Pamant. Acest potential de a crea cel mai mare dezastru imaginabil sau cea mai frumoasa si plina de bucurie existenta pe care Pamantul a cunoscut-o vreodata, devine o alegere individuala/globala.
Lumea voastra se va schimba, forma-gand dupa forma-gand.
Starea de spirit a celor mai multi oameni din planul vostru, in momentul de fata – cu toata viziunea voastra largita asupra lumii cu tot – este aceea de a cadea in apatie, neputinta si teama.
In tot acest timp, Lumina UNICULUI radiaza din centrul fiecaruia dintre voi, revarsandu-se si aducand in lume materialul neprelucrat al Luminii, material pe care voi, prin propria alegere, il consumati, pe masura ce il modelati in forme gand vii, creand realitatea pe care o vedeti si o traiti in fiece moment – forme-gand pe care le proiectati continuu catre campul de constienta ce reflecta parerea voastra despre lume – devenind, astfel, lumea.
Asa ca, daca voi credeti ca nu puteti face nimic pentru imbunatatirea vietii voastre si a conditiilor lumii, mai ganditi-va o data!
Fiti atenti la ceea ce creati in calitate de co-creatori – 18 milioane de forme-gand pe an. Fiecare dintre ele este o entitate vie, pe care ati incubat-o si ati imbibat-o gratis cu Lumina pe care UNICUL v-a dat-o, ati trimis-o in curentul vietii prin canalul de nastere apartinand transmitatorului vostru, care proiecteaza, pulsand, stralucirea acelei forme gand in campul vostru auric.
Acesta, la randul lui, rezoneaza si activeaza toate formele-gand similare, din toate celelalte campuri aurice, prin intermediul frecventelor extrem de joase ale rezonantei Pamantului.
Ce credeti, preaiubite entitati? La ce dati voi nastere? Cu ce va I-dentificati?
Neputinciosi, intr-adevar!!
Fiecare dintre voi produce in cea de-a patra dimensiune o minte foarte puternica, indiferent de nivelul de constiinta. Alaturati-va noua in gand, pentru eliberarea de toata suferinta. Asta este tot ce va cerem. Formele voastre gand sunt vii.
Acesta nu e doar un exercitiu ezoteric. Este un Proces Divin, la care fiecare co-creator participa, chiar daca multi sunt orbi fata de puterea UNICULUI din interiorul lor.
Puteti dovedi acest lucru, alegand sa va asumati responsabilitatea.
Nu aveti nevoie de o carte. Deschideti-va inimile catre puterea mareata care este in fiecare dintre voi.
Sunt atat de multe lucruri pe care le puteti face.
Acordati-va pe Frecventa Geniu, iar viata intreaga va fi din nou a voastra. Nu asteptati aprobarea unei societati intunecate.
Fratii si surorile voastre au nevoie de ajutorul vostru – de formele voastre gand de iubire, vindecare si iertare.
Nu conteaza daca sunteti faimosi sau nu. Nu conteaza ce ati facut inainte. Nu conteaza daca sunteti intr-o pozitie in care sa aveti putere. Voi SUNTETI pozitia puterii.
Regula de aur a vietii nu este o filozofie inutila.
Este o lege a celei de-a patra dimensiuni.
A patra dimensiune este oglinda ce reflecta formele-gand, ca planuri pentru viata de va fi. Gandirea precede fapta.
Ganditi pentru altii Iubire si vindecare si iertare – iar restul va veni de la sine.
Fiti selectivi in privinta caror forme-gand le dati portia voastra de forta de viata.
Asumati-va responsabilitatea pentru formele gand pe care le proiectati catre ceilalti, pentru ca ele se reflecta, de asemenea, inapoi spre voi, prin intermediul oglinzii campului auric.
Justificarile pentru ura sunt total nefondate, artificiale, iar aceasta se va reflecta inapoi, spre strafundurile sufletului celui ce o manifesta, spre cel ce gandeste aceste ganduri.
Un ciclu stelar grandios se incheie, iar unul nou se naste.
Desteptati-va din somnul vostru si co-creati noua voastra lume.
Influenta voastra este importanta.
Orice forma gand, pe care o creati sau incubati prin I-dentificare, este transmisa cu forte sporite, prin adaugarea de noi frecvente ale Luminii ce se revarsa in sistemul vostru solar in acest moment.
I-dentificati-va cu adevarata voastra natura, cea a IUBIRII/MINTII LUI DUMNEZEU, iar formele voastre gand vor vindeca si intari lumea si se vor reflecta inapoi spre trupul/sufletul vostru, nemodificate. Este in joc soarta familiei Pamant, a copiilor Pamantului.
La inceput a fost Gandul.
De la Gand a venit Lumina.
De la Lumina a venit Cuvantul.
Iar de la Cuvant a venit Forma.
Nu puteti trai principiile Procesului Divin, daca creati si incubati forme-gand de judecata si teama. Acestea se reflecta in trupul vostru, asmutindu-va impotriva voastra insiva, in timp ce fata monstruoasa a ipocriziei se arata si rade zeflemitoare din oglinda lumii voastre.
Atunci, cum sa mai scapati de voi insiva?
Asa ca, incepeti cu inceputul, de la CAUZA PRIMA a intregii creatii. Creati si sustineti forme-gand ce rezoneaza cu puterea si forta de viata a UNICULUI – si totul va veni de la sine, spre marea voastra incantare si surpriza.
Si sa stiti ca nu sunteti singuri.
Pe masura ce va treziti, veti intalni mai multi co-creatori.
Sunt mult mai multi decat va inchipuiti."

2 comentarii:

  1. tafsiki kvar aim kol ha hartot selah, al tibalbeli -li et ha moah...tanuhi ktzat...amarti lah kshe hainu be pariz, zoheret?..ba yam, ba yam shel dmaot..kol ma sehe meanien oti ze she..ani rotza lifgosh et ha Shalem..le an ani ifne/..nu dai, ani rotza abaita...ve at??..at im kol ha filozofia shelah she ba grushim ..ani motza ota ba shuk aharei ha tohoraim,,..nu dai! ani rotza lifgosh et ha Shalem!!!!

    ve kama ani ratziti
    ve kama ani nisiti, ve af ehad lo ivina ma she ani rotza laghid
    ve acol alah le shamaim
    ve mi sham ben acuhavim alhu le ishof
    al taasi et atzmeh she lo mevina
    ve stakalti po ve sham
    betah at iodaaat akol\
    betah she at iodaat ha kol

    kama paamim amarti lah, at iodaat afilu c`she at lo iodaat
    ve lo ratiti laghid acol
    ve ha ICHUM..efo hu?
    al teshali oti lama
    lama lo roiam oto?
    oleh im a ruah
    leat leat
    lo oleh le shum davar

    ma at mesatlelet oti? bevdai, tamid at toheket...ma eshi litzhoc?
    al techasi alai hamuda
    al taaghidli hamuda,kaha amar li a ben doda sheli, Smulik, cshe nasaa le london lilmod ba universita
    amarti lo, Smulik, nahon she ani ha havera shelha?..kah oti le London lirot et ha Shalem..
    ve Shumik batah she lo ischem
    hu amarl li, beseder hamuda ve lo lacah oti ba shof, ve achshav..eh ani iree et Ha Shalem?
    ve mi iavin oti?
    mi?..et col ha elu se lamdu pe kol minei universitot?
    ahshav, taghidili...EIH ANI IFGOSH ET HA SHALEM???
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ohh,beseder.ani nahti chol ahaim sheli,ighia e`tazman litorer!ve im lo tov lecha...ze baaia gdola:))leh ve tilvosh e ta`pijiama ve tamshih ba macom mi oto filozofia...hamud,ze a`talmud:)))ve aharkah batuah ichum ighia lecha ba halom..buhuhuuu!

    RăspundețiȘtergere