duminică, 16 iunie 2013

Frecventa Geniu - John J.Falone




Fiecare dintre sistemele voastre de constiinta ce actioneaza ca receptor/emitator (corp,minte,suflet) este precum pantecele unei mame,adica fixeaza o forma-gand in solul fertil al Procesului Divin si o incubeaza,adaugandu-i alte forme-gand si forta,transferand-o unei alte persoane/incubator -care,la randul sau,face la fel,pana forma-gand ajunge sa se manifeste undeva in lumea fizica.Astfel,este atrasa electromagnetic de alte entitati de frecventa asemanatoare,ce se I-dentifica cu aceasta forma-gand prin intermediul eu-ului fals*,firtand puterea lor sa tasneasca in actiune.Aceasta este o explicatie pentru indivizii care,fara o predilectie anterioara,fac dintr-o data un gest de Dragoste sau violenta,pe care nu l-ar face in mod obisnuit.

Voi va amagiti cu usurinta,preamarindu-va eroii si persecutandu-va dusmanii.Pana cand va veti mai nega responsabilitatile pe care le aveti in fata Vietii?Cu ce scop va micsorati puterea si demnitatea,creand o lume a mortii-mai degraba decat una a Vietii pentru copiii si familiile Pamantului? Luati atitudine in privinta rezultatelor ce se vor obtine in capitolul final al ciclului de evolutie al Pamantului-cel in care va gasiti acum!
I-dentificati-va cu Frecventa Geniu,care este mostenirea voastra.Nu sunteti mai presus decat criminalii vostri,nici mai prejos decat eroii vostri.Voi i-ati creat pe toti.Acordati macar cateva minute din zi pentru a incuba formele-gand ale lui Christos sau Buddha,mai degraba decat cele a figurilor publice corupte,sau ale criminalilor in serie.Oh,voi,cei neprihaniti,aveti oroare de tot ceea ce vedeti si ii judecati pe toti! Cu toate acestea,VA IDENTIFICATI CU CEEA CE EXAMINATI!Aceasta este o lege a constiintei.

Preocuparea voastra fata de orice forma-gand pe care o mentineti in gand,ii sporeste puterea.Faceti-va timp pentru a dezvolta compasiunea in inimile voastre,astfel incat ele sa imbratiseze BINELE PENTRU TOTI.Asta,deoarece voi sunteti responsabili pentru incubarea formelor-gand ce rezoneaza cu violenta distructiva,ca si cu boala,razboiul si nenorocirile din lume.
Cu cat va opuneti si detestati mai multe parti ale umanitatii,cu atat va opuneti si detestati mai multe parti din voi.
Incubati forma-gand a IUBIRII-LUMINII/MINTII LUI dUMNEZEU ce imbratiseaza intreaga viata si veti da nastere unei realitati a bucuriei,prosperitatii si sanatatii,mai presus de cele mai indraznete vise,individuale sau colective-si veti fi pretuiti pentru asta.

Acum ,ca aveti o intelegere mai buna a puterii nemaipomenite si a responsabilitatii pe care o are receptorul pasiv ce incubeaza forme-gand,sa analizam latura transmitatoare a campului vostru electromagnetic de constiinta.Este folositor sa intelegeti faptul ca ,in orice moment,transmitatorul vostru este acordat pe aceeasi frecventa cu receptorul vostru.Astfel,este imposibil sa mentineti si sa rezonati cu forme-gand de frecventa joasa-de frica si ura,de exemplu-fara sa transmiteti cu si mai multa putere aceleasi forme gand catre constiinta lumii.Mai mult,exista o intarzaiere,o decalare in timp in perioada de incubare a unei forme gand.

Aici se face o mare confuzie,pe care ne vom stradui sa o expunem in Lumina constiintei pure.
Intrucat mintea tridimensionala prinde forme-gand –mai degraba de la circumferinta rotii vietii,decat din centrul acesteia–in permanenta este prinsa fie in trecut,fie in viitor si foarte rar,daca aceasta se intampla vreodata,in momentul prezent.
Trecutul/viitorul,binele/raul etc.,tes plasa confuziei in jurul vietii voastre.Prin urmare,e posibil sa petreceti momente,sau ani,sau vieti intregi,receptand si incuband anumite forme-gand ce vor fi retransmise mai tarziu–adica in ceea ce reprezinta viitorul,fata de trecutul in care au fost activate initial.
Aceasta explica,in parte,legile Karmei.

De asemenea,aceasta explica de ce,la un moment dat al vietii,incercati sa va I-dentificati cu forme-gand de frecventa mai ridicata–si reusiti doar sa mariti viziunea voastra asupra lumii vechilor forme=gand de frecventa scazuta.Omenirea pare a fi mai inteligenta,numai pentru ca are motive mai sofisticate sa sprijine vechile forme-gand de frecventa scazuta,dand astfel iluzia evolutiei.
In timp ce omenirea pretinde ca a evoluat in gandire,acest lucru nu indica ,in niciun fel,evolutia sa.
In cea de-a patra dimensiune,mintea voastra intelege miezul oricarei forme-gand sau forme de viata.Acest lucru este mult diferit fata de perceptia voastra “normala” ,tridimensionala,e reflectiilor de suprafata ale obiectelor.Atunci cand un obiect este perceput in a patra dimensiune,mintea voastra il sesizeaza din centru sau punctul nemiscat al esentei sale-acest lucru rezultand intr-un moment de contact,un moment ce ofera o experienta mult mai importanta decat o simpla reflectare a obiectului.In acest moment,voi creati de fapt spatiu (care este constiinta) in interiorul spatiului-suspendand iluzia timpului.

Va rugam sa aveti rabdare cu noi in aceste digresiuni.
Ele sunt foarte importante in intelegerea deplina a mecanismului formelor-gand.
Acum,amintindu0ne analogia cu roata care se invarteste,vom merge mai departe in intelegerea iluziei,ca sa gasim acolo esenta formelor-gand,ceea ce va aduce,totodata,si beneficiul de a intelege mai mult natura stravechiului termen de karma,sau,in exprimare moderna,principiul actiunii-reactiunii.
Pe masura ce planeta se invarteste in spatiul constiintei,formand un continuum spatiu/timp,iluziile se stratifica in timp,ducand la confuzia tridimensionala.Astfel,daca nu te gasesti in centrul unui lucru,nu poti fi in alta parte , decat pe suprafata ce se invarsteste-traind intotdeauna iluzia unui trecut ce goneste spre un viitor care niciodata nu vine cu adevarat.Poate ca aceasta clarifica predilectia adultilor de a manifesta incontinuu,pe tot parcursul vietii lor,forme-gand de adolescenti sau chiar infantile,ceea ce face ca evolutia adevarata a constiintei sa fie un efort ce consuma mult timp si are rezultate foarte slabe,in privinta adevaratei iluminari in alte dimensiuni.
Astfel,karma,atunci cand vorbim de viata prezenta .este un lucru mai usor de inteles,in momentul in care realizezi ca vechile forme-gand pot fi transmise catre momentul “acum” al vietii voastre.Este ca si cum voi compensati actiuni si forme-gand ce au aparut ieri sau cu mult timp in urma.Aceasta este numai un rezultatale vechilor forme-gand cu care va I-dentificati in prezent,facandu-le sa se fixeze in aura voastra ,prin inductie electromagnetica si rezonanta-producand o realitate a momentului “ACUM”.
Aceasta rezonanta electromagnetica a unei forme-gand apare ca o matrice de configuratii ce straluceste in aura voastra ,atragand alte entitati ce au in aura lor configuratii energetice geometrice similare.
Altfel spus,sunteti ca un fisier viu.Formele-gand ale crezurilor si dorintelor voastre nu sunt incuiate in vreo sinuozitate a creierului vostru.Daca formele=gand ar fi inchise in tesutul creierului,nu ar exista comunicare la niciun nivel al constiintei.
Entitatile pe care le atrageti si de care sunteti atrasi ,rezoneaza cu modele geometrice similare celor din aura lor.Astfel,acele asa-numite intalniri intamplatoare sunt,de fapt,rezonante intre campuri aurice ce magnetizeaza si atrag un eveniment.
Impreuna sau in grupuri,atractiile se bazeaza pe I-dentificari duble si multiple.Daca sunteti in stare sa detestati unele forme-gand cu care va identificati,veti detesta acea parte a voastra sau a celeilalte entitati sau grup catre care sunteti atrasi–numai pentru ca altii pot detesta acelasi lucru ca si voi.
La fel,ceea ce va place la voi,va place si la altii.

                                                                                                 Frecventa Geniu_John J.Falone

sursa : http://www.totulpentrunoi.com/2011/08/formele-gand/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu