vineri, 5 iulie 2013

Ramtha în Cartea Albă



Adevărurile sunt în funcţie de PERCEPȚIE. Ele decurg din PĂRERI, ATITUDINI, CREDINȚE devenite absolute pentru gândire. Părerea cuiva în legătură cu un lucru poate fi diferită de cea pe care o are un altul - adesea total - căci şi unul şi celalalt îşi formează părerea pe baza unei EXPERIENȚE UNICE a acestei chestiuni, dintr-o ÎNȚELEGERE EMOTIVĂ UNICĂ a sufletului lor,dobândite nu numai în această viaţă, dar şi în decursul vieţilor anterioare.

Aşa încât ceva poate fi un adevăr pentru o entitate, iar pentru o alta un fals. Unul cu celalalt nu ajung să se înţeleagă pentru că fiecare a avut experienţe emotive diferite.

Care din cele două adevăruri este cel mai bun? Ele sunt bune amândouă. AMBELE ENTITĂȚI AU PE DEPLIN DREPTATE, căci ambele au perceput adevărul în raport cu experienţa şi posibilitatea lor de înţelegere a lucrurilor. Cel ce consideră că numai adevarul lui este cel bun, dă dovadă de o inteligenţă limitată.
...
Fiecare entitate ACCEPTĂ ȘI CREEAZĂ adevărurile de care are nevoie pentru împlinirea sa, şi pe care doreşte să-l experimenteze în vederea progresului în ÎNȚELEPCIUNE. Și pentru nevoile acestei experienţe, fiecare din ele caută adevărurile capabile să-i creeze condiţiile cele mai potrivite în ceea ce vrea să creadă. Aşadar, ansamblul adevărurilor pe acest plan este tot atât de numeros cât şi numărul Dumnezeilor care-l locuiesc, întrucât fiecare entitate are VOINȚA, DREPTUL ȘI NEVOIA să-şi creeze diferit adevărul său.

Trebuie numai să vă hotărâţi până în ce grad doriţi să deveniţi un adevăr. Oricare va fi cel ales, el va deveni REALITATE în viața dvs.
(...)
FIȚI CINE SUNTEȚI - şi nu sub conducerea lui Ramtha, a lui Budha sau a lui Iisus, sub a indiferent ce alt instructor, căci în ultimă instanţă, nimeni nu vă poate învăţa despre Sinele vostru divin. Nimeni în afară de dvs. În fine, pentru a vă împlini destinul, trebuie să deveniţi ACELA sau ACEEA care dvs.SUNTEȚI. Dacă veţi încerca să trăiţi conform planului de viaţă recomandat de oricine altcineva, nu veţi deveni niciodată. Singura cale prin care puteţi înţelege cine sunteţi şi focul sacru din voi, constă în A ASCULTA ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ PRIN EMOȚIILE VOASTRE.

IUBIȚI CEEA CE SUNTEȚI din tot sufletul. Si ascultaţi pe Dumnezeul din voi, el vă vorbeşte prin accente foarte subtile care se numesc SENTIMENTE. Sentimentele, dacă le ascultaţi, vă vor vorbi de adevăr şi de calea iluminării voastre. Trăiţi adevărul pe care îl resimţiti în fiinţa voastră. Făcând-o, evoluaţi, trăiţi şi înţelegeţi viaţa din punctul vostru de vedere şi oricare ar fi percepţia voastră, aflaţi că ea este bună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu