vineri, 12 octombrie 2012

Sri Vasudeva - Fii deschis sa primesti de la Maestri
In calatoria noastra trebuie sa fim deschisi la energiile maestrilor spirituali dincolo de timp si spatiu. Prin „dincolo de timp” vreau sa spun ca desi au plecat din dimensiunea fizica, energiile lor sunt inca aici pentru noi; le putem atinge. Cand citim cuvintele Maestrilor spirituali si ne simtim energizati de ele, noi de fapt primim puterea de la energia maestrilor oriunde s-ar afla ei. Ii atragem spre noi. Le atragem calauzirea, si asa cum am mai spus-o, ei si-au luat angajamentul sa serveasca, deci campul lor energetic este deschis.
De asemenea este important sa observam ca atunci cand avem nevoie si nu e nici un maestru fizic langa noi, putem fi hraniti de cuvintele acestor Maestri care pot fi departe de noi. Le putem atrage energia spre noi citindu-le cuvintele, contemplandu-le ideile sau chiar mentinandu-le imaginea inainte noastra. V-am spus inainte despre secretul imaginii.

Secretul Imaginii

Cand pastrati imaginea unei fiinte care va energizeaza prin cuvintele sale, atunci tineti aceasta imagine in fata voastra si incepeti sa va ganditi la aceasta prezenta. Daca sunteti hraniti de cuvinte lui, cuvintele vor purta un anumit tip de energie. Veti simti personalitatea si energia persoanei prin intermediul acelor cuvinte; veti percepe acea persoana prin intermediul cuvintelor sale. Si daca asociati aceasta perceptie cu imaginea, faceti de fapt posibila comunicarea energetica, iar voi sunteti hraniti de energia Maestrului. Este important sa intelegeti asta.

Cum sa atragem Puterea Maestrilor

Asta ne da de asemenea ideea ca noi putem atrage energia Maestrilor indiferent unde se afla ei, prin concentrarea asupra lor si asupra ideilor si calitatile lor. Si asta nu are nimic de a face cu faptul de a ne ceda propria putere, ci cu atragerea puterii in interiorul nostru pentru trezirea noastra spirituala. Tineti minte, nici un moment nu ar trebui sa pierdeti din vedere ideea ca propria voastra putere se trezeste, ca nu vi se da putere de catre altcineva sau ca puterea pe care o simtiti este puterea lor. Puterea voastra este trezita de catre energia altcuiva. Deci puteti atrage puterea Maestrilor spre voi, gandindu-va la ei, ascultandu-le cuvintele, contemplandu-le ideile si calitatile. Voi atrageti energia Maestrului spre voi chiar fara ca maestrul fizic sa va cunoasca.

Povestea lui Eclavya -Puterea Devotiunii

Exista o povestire foarte frumoasa intr-una din epopeele Indiei- Mahabharat. In aceasta povestire este vorba despre un baiat dintr-un trib, pe nume Eklavya. El a fost asa de impresionat de iscusinta unui Maestru arcas incat a vrut sa invete aceasta arta. Dar Maestrul arcas preda numai la cei din familia regala sau celor din anumite caste, asa ca baiatul nu a putut fi invatat de catre el, conform personalitatii si traditiei Maestrului. Dar baiatul din trib il iubea asa de mult pe Maestru, ca nu a putut sa accepte ca raspunsul sa fie negativ. Ce a facut? A creat din lut o imagine a Maestrului. A meditat asupra chipului de lut pana cand acesta a prins viata pentru el si pur si simplu a atras energia Maestrului. El a invatat toate secretele Maestrului doar prin simpla sa devotiune si prin atragerea energiei Maestrului. Intr-o zi el a fost in stare sa execute o fapta vitejeasca pe care numai Maestrul o putea face si acesta a fost furios cand a auzit despre ea. Cine altcineva poate face asta? a exclamat el.(ca sa aflati mai multe trebuie sa cititi restul povestirii)

Puterea este in mainile voastre

 Cel mai important lucru este ca baiatul a fost in stare sa atraga puterea de la maestru. Nu este uimitor faptul ca putem sa nu cunoastem un maestru in carne si oase, dar putem sa-i atragem puterea? Si chiar daca cunoastem un Maestru in carne si oase, care se afla departe, dar pe care l-am cunoscut, putem sa-i atragem puterea. Asta este important de stiut.
Asta ne spune ca putem face calatoria si ca puterea se afla in mainile noastre, si ca avem puterea: sa atragem putere de la alcineva, sa fim treziti inauntru si sa ne acceleram trezirea. Cand intalnim un maestru chiar si in plan fizic, cum am mai spus, este necesar sa stim cum sa folosim aceasta comunicare energetica pentru a merge mai profund pentru a accesa propria noastra putere, folosind puterea maestrului.

Prezenta si Puterea unei Fotografii

In cazul meu, stiti ca atunci cand am parasit India dupa prima mea vizita, am simtit atat de mult aceasta putere, care a fost trezita nu de prezenta fizica a maestrului, ci de campul energetic din ashramul sau centrul spiritual al maestrului. Am putut simti prezenta maestrului doar privind la o fotografie. A fost uimitor! Pentru mine nu era doar o fotografie. Era vie, prinsese viata. Nu am putut sa-mi cred ochilor. Cand am privit fotografia am simtit pur si simplu ca Maestrul se uita la mine. Uluitor! Fotografia devenise vie pentru mine.

Activarea energiei grabeste procesul

Este uimitor ca atunci cand corpurile noastre energetice sunt trezite si avem o relatie cu un Maestru, acesta poate prinde viata pentru noi - doar prin cuvintele lui, ori prin vocea lui, ori prin poza lui. Si aceasta activeaza energia inauntrul nostru si ne propulseaza in calatoria catre eliberarea spirituala. Si maestrul este in exterior.

Transcendeti fizicul

Cu doi ani inainte de intalnirea mea fizica cu maestrul am putut simti efectiv aceasta comunicare si activare interioara. Am putut vedea ca propria mea energie interioara este aceea care facea acest lucru, in relatia cu Maestrul. Este uimitor cum nici un moment nu pierdem puterea in aceasta relatie, ca efectiv putem incepe sa vedem aceasta miscare interioara bazata pe contemplarea Maestrului si a acelei relatii energetice. Este important ca in relatia noastra cu Maestrii fizici sa transcedem fizicul si sa intram in energie. Acesta este motivul pentru care uneori este mai bine sa facem aceasta sadhana sau disciplina spirituala departe de Maestrul fizic care uneori poate constitui un factor care sa ne distraga, deoarece noi dorim sa atingem Maestrul din launtru.

Relatia Perfecta cu un Maestru

Cand suntem intr-adevar in stare sa intram in contact cu Maestrul si sa-l simtim in interior, vom incepe sa ne bucuram de prezenta lui fizica din afara, chiar mai mult decat inainte, pentru ca vedem mai mult in prezenta lui exterioara. Si chiar atunci cand suntem cu Maestrul simtim acel setiment de detasare si in plus avem acel sentiment de comunicare interioara cu El. Acest lucru face ca relatia sa fie perfecta - sa te bucuri de compania fizica si de asemenea sa te bucuri si atunci cand esti departe fizic deoarece putem comunica cu Maestrul din interiorul nostru.

Nici un moment nu m-am simtit deconectat de Maestrul meu si de nici unul dintre Maestrii care erau in contact cu mine. Aceasta este puterea pe care o simt si m-am regasit pe mine insumi. In aceste 40 de zile de care am vorbit m-am regasit pe mine insumi, dar simtindu-ma sprijinit, in comunicare si in unitate cu Maestrii spirituali. Asa ca nu ne pierdem pe noi. „Eu-l” nostru se expandeaza. Deci aceasta este calatoria.

Maestrii sunt darurile Sursei

Azi, oricum, am vrut doar sa va spun ca Maestrii spirituali sunt in jurul nostru si ca ii putem atrage spre noi in functie de dorintele si intensitatea cautarii noastre. Putem atrage energia Maestrilor spre noi. Ei sunt foarte multumiti, foarte fericiti sa-si extinda energiile spre noi, si putem folosi aceasta energie pentru cresterea noastra spirituala.

Fiti deschisi spre Maestrii. Exista atat de multi Maestrii pe planeta si in Universul nostru. Fiti deschisi spre Ei si atrageti-le energiile.

Sa aveti o calatorie binecuvantata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu