vineri, 21 ianuarie 2011

Bucura-te de calatorie ! Strabate schimbarile !
'' Fiecare individ este o entitate auto-constienta, auto-reflexiva, inzestrata cu liber arbitru – o reprezentare holografica a Creatiei Infinite. Fiecare individ este întotdeauna suficient de puternic încat sa poata crea realitatea pe care si-o doreste, fara a fi necesar sa raneasca pe nimeni sau pe el însusi, pentru a o obtine. Toate "lucrurile" reprezinta acelasi întreg (Unul) ce vibreaza la frecvente diferite Asa cum apa, aburul si gheata reprezinta stari diferite de agregare ale aceluiasi lucru, vibrand cu frecvente diferite, în acelasi mod, materia .si energia sunt aceeasi substanta vibrand cu frecvente diferite.
Frecvente inalte. abur Constiinta. .

Frecvente medii. apa (lichid) Spirit (energie electromagneterica)

Frecvente joase. Gheata. Materie

Toate lucrurile sunt Spirit ce vibreaza cu diferite frecvente. Materia este energie solidificata. Materia este energie a Spiritului ce vibreaza cu o frecventa joasa. Trupul tau este Spirit solidificat, Spirit cristalizat. Spiritul tau nu este in trupul tau. Trupul tau este in Spiritul tau.

Pe masura ce-ti ridici vibratiile, devii tot mai asemanator Spiritului, facand creatia realitatii proprii mult mai maleabila si usor de modificat/schimbat. "Primirea" realitatii pe care ti-o doresti . Un radio nu trebuie sa creeze programul pe care doreste sa-l asculte. Mai degraba, el necesita sa primeasca un program ce exista deja creat. Si se transforma intr-un receptor potrivind frecventele, sincronizandu-le - creând vibratii similare – cu cele ale programului pe care doreste sa-l redea/primeasca. Asemanator, nu e necesar ca tu sa creezi realitatea pe care ti-o doresti, deoarece ea exista deja printre infinitele realitati probabile ce coexista simultan. .
Tot ceea ce ai de facut este sa te transformi intr-o “antena” eficienta, astfel încât, prin similaritatea vibratiilor, sa poti primi acea realitate. In primul rand, tu trebuie sa fii acea vibratie. Apoi, tu vei primi automat acea realitate. Tu trebuie sa "vezi" realitatea pe care o preferi ca existand in momentul acum. Apoi, va deveni concreta, tangibila in realitatea ta exterioara. Un radio utilizeaza un selector de canale pentru a selecta si primi un post de radio anume – din multitudinea de programe care exista simultan in jurul sau. Asemanator, exista realitati probabil infinite pe care le-am putea "primi" si experimenta in fiecare moment. Cum selectam acel program pe care dorim "sa-l extragem" in planul manifestarilor pentru a-l experimenta ? Noi selectam si primim "versiuni" specifice ale realitatii in baza credintelor noastre.

Noi selectam si primim în baza încrederii noastre 100% în „ceea ce stim ca fiind adevarat”. Iata si "principiul practic" de functionare: Asa cum un radio trebuie mai intai sa vibreze cu o anumita frecventa pentru a "primi" programul ales (din toata multitudinea de programe simultane posibile) care se intampla sa vibreze cu aceeasi frecventa, tot asa si... Fiecare credinta te face sa vibrezi pe un set unic de frecvente.

Aceste frecvente atrag, prin rezonanta similara, acele holograme ce vibreaza cu aceleasi frecvente. Aceasta insemnand ca, din matricea universala "de fundal" a infinitelor holograme posibile (toate infinitele „versiuni” posibile ale realitatii care co-exista simultan), acele holograme si simboluri care vibreaza sincronicizat pe aceleasi frecvente cu cele ale credintelor tale, sunt "extrase" din aceasta matrice si "primite" de tine sub forma "experientelor fizice exterioare" pe care le simti ca fiind "reale" – pe care le percepi ca fiind "realitatea obiectiva".

Asadar fiecare credinta reprezinta un set unic de frecvente care constituie sablonul ce determina care holograme vor fi atrase in experienta proprie. In ceea ce credem cu tarie si suntem "ferm convinsi ca asa este", constituie bazele aliniamentului vibrational din care noi primim acea "versiune" a realitatii. Aceasta incredere sau "cunoastere" constituie, de fapt, mecanismul prin care se manifesta creatia. Fara credinta nu am putea crea nici o realitate si am fi inexistenti. In fiecare moment dat, noi credem cu fermitate ceva. Toate "versiunile" posibile ale realitatii tale deja exista. De fapt, ele co-exista – chiar sub nasul nostru – chiar AICI si ACUM. Totusi, majoritatea acestor “versiuni” ne sunt invizibile, ele devenind “vizibile” doar atunci cand ne “acordam” (prin crezurile noastre), pentru a deveni compatibili si a rezona cu frecventele unei anumite “versiuni”. Mai mult, din moment ce Timpul este doar o iluzie locala care nu exista cu adevarat, tot ceea ce speri “sa devii” sau “sa obtii”, tu deja ai devenit sau ai obtinut.

Daca acea realitate este inca invizibila pentru tine, asta se datoreaza numai faptului ca, crezurile tale nu te-au facut inca sa vibrezi in acea maniera care este în sincron cu aceste versiuni. Tu contii TOT – toate “versiunile” posibile. Si toate aceste versiuni aici/acum se gasesc in stari vizibile/invizibile pentru tine, in functie de crezurile tale referitoare la o anumita versiune. Tu “vezi” si “experimentezi obiectiv” doar versiunile care sunt sincronizate cu modul tau de vibratie, iar aceasta vibratie este determinata de credintele tale din fiecare moment al existentei. Totul este o holograma a mai multor holograme. Intr-o holograma, fiecare componenta a hologramei contine informatia intregului, a intregii holograme. Universul este structurat holografic. Tu esti holografic. Fiecare “versiune” posibila a realitatii tale este, de asemenea, holografica. Tu cuprinzi, in interiorul tau, toate versiunile posibile ale realitatii. Toate hologramele (versiuni ale realitatii) sunt continute in tine. Din toate aceste posibilitati infinite, tu "selectezi" versiunea ce urmeaza a fi experimentata in baza credintelor, imaginatiei si sentimentelor tale.

Imaginatia ta este "arhiva" tuturor hologramelor tale posibile. Versiunea pe care tu ti-o “imaginezi” (pe care-ti concentrezi imaginatia), este versiunea realitatii curente aleasa din aceasta arhiva a posibilitatilor. Apoi, tu "activezi" aceasta versiune selectata cu ajutorul sentimentelor tale. Cu cat sentimentele sunt mai puternice, intense, cu atat mai puternic activezi realitatea aleasa, si prin urmare, cu atat mai rapid se manifesta ca realitate tangibila (se cristalizeaza in planul manifestarilor).

Sentimentele pozitive activeaza versiunile pozitive dorite. Sentimentele negative activeaza versiunile negative nedorite. Credintele tale sunt rezultatul a ceea ce tu-ti imaginezi, pe care le activezi mai apoi cu ajutorul sentimentelor tale. Versiunea cu cele mai intese sentimente este versiunea ce se activeaza/manifesta.

Ca analogie, daca monitorul computerului ti-ar oferi multiple variante, si tot ceea ce ai avea tu de facut este sa selectezi una dintre ele, atunci imaginatia ta reprezinta totalitatea variantelor disponibile de pe ecran. Deplasarea mouse-ului pe varianta dorita/aleasa este similara concentrarii imaginatiei pe o anumita versiune. Si, apoi, dand click pe acea varianta, este ca si cum ti-ai utiliza sentimentele pentru a activa alegerea facuta.

Conceptie falsa: "A vedea inseamna a crede" (Ceea ce percepem determina ceea ce credem.) Actualitatea: "A crede inseamna a vedea" (Ceea ce credem determina ceea ce percepem!) Asadar, nu astepta sa percepi ceva inainte sa incepi sa crezi in acel ceva! Crezi, mai intai, in ceva si apoi vei si percepe acel ceva, in mod corespunzator. Crezuri/Convingeri ==> Perceptie ==> Interpretare ==> Reactie emotionala ==> Ganduri ==> Actiune

1. Crezurile determina realitatea pe care o percepem. Crezurile determina perceptia realitatii.

2. Imediat apoi, in mod automat (si de regula, inconstient) interpretezi perceptia proprie asupra realitatii. Aceasta insemnand ca desemnezi, proiectezi si “superimpui” (arbitrar), o interpretare a perceptiei tale asupra realitatii.

3. Tu reactionezi apoi emotional la interpretarea personala a acelei realitati.

4. Apoi incepi sa generezi ganduri despre aceasta realitate.

5. Apoi, in baza emotiilor si gandurilor proprii, treci la actiune. Crezuri/Convingeri ==> Perceptie ==> Interpretare ==> Reactie emotionala ==> Ganduri ==> Actiune

Atunci cand te uiti la televizor, iar programul pe care-l urmaresti iti displace si te face sa te simti inconfortabil, nu încerci sa schimbi sau sa transformi acel program. In schimb, alegi un alt program pe care chiar il preferi. In mod asemanator, daca realitatea pe care o experimentezi iti displace, nu este necesar ca tu sa "schimbi" sau sa "transformi" acea realitate.

Tot ce ai de facut este sa alegi o alta versiune a realitatii pe care tu s-o "primesti", sincronizandu-ti vibratiile personale cu acea "versiune" a realitatii pe cate tu preferi s-o experimentezi. Ea deja exista. Tot ceea ce ai de facut este s-o “primesti”!

Tu selectezi “canalul” pe care-l privesti in viata, esti propriul selector de canale.

PENTRU A SCHIMBA EXTERIORUL, SCHIMBA INTERIORUL!

PENTRU A SIMPLIFICA SI MAI MULT: Oamenii nu "creaza" realitatea proprie. Ei o "selecteaza" si-i "permit sa se manifeste". Ca analogie, Un televizor nu "creeaza" programul pe care-l afiseaza. Doar il "selecteaza" si-i "permite sa se manifeste". Un radio nu "creaza" programul pe care-l reda. Doar il "selecteaza" si-i "permite sa se manifeste".

NU ESTE NECESAR CA TU SA CREEZI VERSIUNEA REALITATII PE CARE TI-O DORESTI! EA EXISTA DEJA! TOT CEEA CE AI DE FACUT ESTE S-O "SELECTEZI" SI SA-I "PERMITI SA SE MANIFESTE"! Toate versiunile posibile ale realitatii exista, absolut TOATE! (Cand se afirma ca Dumnezeu e Infinit, nu este o gluma.) NU ESTE NECESAR CA TU SA CREEZI versiunea realitatii pe care doresti s-o experimentezi. EA DEJA EXISTA! Se intampla CHIAR ACUM – intr-o alta linie cuantica de realitate paralela. ''

     <<  BASHAR >>
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu