vineri, 30 octombrie 2009

Prostia mea...nestemata!


...la tot pasul provocari!!!care e mai cu motz cu n facultati (toate mentale), care e mai artist cu tot cu penel, care e cu diplomele(nu diplomatiile,nuuuu!), care`i AS in ale toate cele stiute sau nevazute...ce sa zic! ma simt chiar proasta si mai si o dau cu zambetul sa maschez frustrarea...lol!


Stimate/respectate/onorifice grade superioare!


Cate provocari. Sa`le raspund rautacios?  Ce as rezolva...Sa nu`le fi raspuns deloc, le`as fi dat impresia de inteleapta. Le`am raspuns dorindu`mi mult sa`le dau certitudinea ca au de a face cu o ''tocilara''. Mai bine zis....cu o PROASTA. Deci simtiti`va apreciate de o proasta. Cum e oare cand te stii apreciat de prosti? Ce stiu e ca f multi dintre cei care au de a face cu prosti se pling periodic de gradul de prostie/idiotenie/incapabilitate/incultura/in.../in...etc al acestora. Da,ei sint prosti si nu poate fi vb de nici o exceptie, ca doar e vb de un diagnostic dat in urma analizei unei simptome bazate pe perceptie. Daca nu ar fi prosti nu ar fi avut bunul simtz sa ne aprecieze. Deci probabil nu sint complet prosti,insa ce e sigur ca au facut un lucru inteligent:s`au incurcat cu desteptii.Pt ca de regula cei destepti sint mai destepti decat prostii si le pot rezolva problemele.Cum bine se cunoaste prostii emana o idiotenie,,,totu`i posibil pina la o proba
contrarie.Prostii la urma urmei sint oameni si iar intervine logica si tin sa notes ca si cei destepti vor putea fi maine prosti.Sau nu?La naiba cu prostii...imi repet si eu rareori. Cum sa gasim un antidot pt prosti/idioti/in.../in...etc? Dar cei care`s destepti stiu ca tre sa constientizeze misiunea rolului lui vizavi de prost. Daca desteptul/capabilul/competentul/cultul/ se complace cu prostul e bine de retinut ca e in misiunea/calatoria/drumul/serviciul lui,al prostului!Si depinde de destept de asta data daca vrea sa`l faca pe prost sa nteleaga cum sa nu mai fie prost,cand e prost(ei bine nu inainte de a te intreba tu desteptul daca merita efortul). De regula desteptul e specialistul! Si cine`i destept se descurca singur cand are de`a face cu prosti,cred. Desteptul e cel care a ales sa faca front comun cu prostii,si fara ei nu incape ''afacerea'.Si i`ai ales pt ca este bine sa iti alegi prostii cu care iti este ok,ca mai apoi sa iti doresti sa
ii faci fericiti(?!?!) si sa vii in intimpinarea lor ...ca tot desteptul!Si deznodamantul moralei: Prost fericit/Destept fericit!.




,,, stim bine fiecare cat de greu e sa evitam greseli si sa nu ne frustram si sa ne gandim ca prostul ne apreciaza cel mai mult...tot el ne da recomandarile maxime,prostul te face sa fii mai bun(si sa te ambitionezi),prostul este motivul pt care ''afacerea''ta exista de la bun inceput.
Si`ti doresc si tie si mie sa avem parte de cati mai multi (mai mult decat mine)prosti fericiti.


..asc asta de cateva zile in drum spre job si fara sa am idee de titlul piesei,stiam doar ca e vb de gregorian music.Am dat search pe youtube si ia sa vezi ce ascultam si ma indemna la pace(nimic nu`i intimplator..stiu):


http://www.youtube.com/watch?v=HL89st1UqMo&feature=PlayList&p=78A314C72DF1A41C&index=6

7 comentarii:

  1. ca doar e vb de un diagnostic dat in urma analizei unei simptome bazate pe perceptie....corect,perceptia...oamenii sunt prosti sau destepti dupa cum ii percepi tu...si daca vrei sa scapi de oamenii prosti sau destepti,alege oamenii inteligenti...

    RăspundețiȘtergere
  2. JUST...apropo's de spusele celui de mai sus......AI ALES,NU?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da.Mesajul tau e unul inteligent draga Nicu.Ma bucur ca ai gustat din merindele mele la un popas aici.Toate cum ti le alegi/doresti tu si te mai astept aici...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Just me!atat am ales...oare`s egoista?:)Bine ai poposit si nu sta:serveste`te cu un covrig:P

    RăspundețiȘtergere
  5. ...ok.,merci pt.gustare...dar daca il impart cu tine:P parca e mai bun...

    RăspundețiȘtergere