luni, 26 octombrie 2009

Bine ati venit,bine m`ati gasit in drumetia mea blogosferica toata numai suflet!

E destul de tarziu si totusi devreme.Am dereticat tot ce era de dereticat prin CASA si nu dupa multa chibzuiala mi`am rostit hotarat:'Haida,e vremea de o drumetie!''.Asa ca zis si facut.Mi`am luat in rucsacel toata bunavointza,dragostea,rabdarea si ce mai era de luat pentru popasuri pe vremi ploioase sau insorite din cale`afara si dusa mi`s.Stiu insa ca pe drum va voi intilni pe voi,trimishii deloc la intimplare asa ca nu`mi bat capul ca`mi voi potoli foamea si setea de una singura.Ve`ti fi invitatii mei ori de cate ori timpul si starea va permit efortul.Firesc...
Nu am o harta cu acele coordonate precise...cred insa ca nu ma voi rataci.Cineva ma vegheaza ar spune cei indoctrinatzi de dogme religioase.Am incredere si in muschiul copacului.Acumvoi poposi linga un nuc.Voi adormi pe muschiul de care va spuneam si de maine imi voi continua calatoria care se vrea traita ...la maxim???nuuu,nu la maxim!Se vrea traita firesc...cu popasuri,ploi,calduri sufocante,ceata uneori ,presiuni atmoferice.Ce mai!!!astept cu nerabdare sa m`(va)obosesc.Merit/atzi!

5 comentarii:

  1. oricand ma vei invita, in drumetia ta te voi insoti....Bun sosit la bloguiala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sorioara`sorioara/eu cu`un viers te`ntimpin iara/sufletul sa ti`l incarc din a gemenii faclie/tortza care va sa vie...de lumina,bunastare,dragoste,,,iubire!!!,impacare daca vrei/toate adunate`n clara si divina armonie...spre clipa ce va sa vie!(The`Joy-just`me)

    RăspundețiȘtergere
  3. Popasul langa un nuc, cel mai bun loc si pentru mine.
    Mowgli

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti intotdeauna bine venita draga Mowgli ! namaste...in orice loc te-ai gasi ,nucul iti va ingadui un popas in care TU ,ceea ce esti sfintesti prin insati PREZENTZA ,permanenta-tzi, codul celei CREDINTZE ... tembratisez !

    RăspundețiȘtergere