vineri, 2 martie 2012

Nimic cu ramane neschimbat...totul curge


                                         




                                                          Namaste ... namaste dragii mei iara...
  Cu fiecare moment suntem calauziti de-o primavara a sufletelor noastre cand totul RENASTE pentru a zambi mai mult si INMUGURESTE pentru a iubi mai mult si REINVIE pentru a fi mai optimisti,mai increzatori in noi inshine ,in magia reconectarii si eliberarii de iluzia fericirii telurice care TRANSFORMA anotimpurile inghetate ale sufletelor noastre in ZORII gingasi dar inzestrati cu fortza ...mugurii intelegerii,bucuriei ,ai IUBIRII ...Fie ca aceasta incantare sa ramana sufletelor noastre pentru TOTDEAUNA !!!

      


“Era un mare maestru care tinea zilnic cate o prelegere in mijlocul satului. Toata lumea il asculta cu atentie, doar un barbat, sa-i zicem Zoltan, comenta mereu. Il contrazicea pe maestru si era genul de om care nu tace deloc. Toata lumea era furioasa pe Zoltan pentru ca nu tace, sa il poata asculta in liniste pe maestru.
Cand Zoltan a murit, tot satul era fericit, numai maestrul plangea. Nedumeriti, l-au intrebat de ce. Maestrul le-a zis: Zoltan a fost singurul meu prieten. El era singurul care ma ajuta sa evoluez, sa ma cunosc mai bine pe mine. Voi doar ma ascultati, dar asta nu ma ajuta sa ma dezvolt. ”

                                                                         Multumesc ca existati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu