vineri, 15 aprilie 2011

IUBIREA NU ESTE O STEREOTIPIE ,,, de Patricia Diane Cota-Robles




                                                               17 martie 2011


   In acest weekend, am avut sansa de a-i imprima o noua directie acestei planete, pe un curs nou, care ii va Pamântului si intregii Vieti ce il populeaza, posibilitatea unui salt cuantic, care il va scoate din intuneric si il va duce in Lumina. Acesta este doar inceputul. Trebuie sa continuam sa ne concentram zilnic asupra RATIUNII noastre planetare – Iubirea Divina – pâna când vom atinge o masa critica, ce va crea schimbarea de neoprit, pentru care am lucrat cu totii. Ne aflam acum la o rascruce de drumuri, iar acesta este punctul critic de cotitura pentru Omenire. Este vital sa intelegem ca nu trebuie doar sa stam si sa asteptam, ca vântul schimbarii si frecventele Cosmice in crestere sa ne transforme vietile. In schimb, trebuie sa ne concentram asupra Luminii, cu gândurile, cuvintele, faptele si sentimentele noastre, folosind energiile tot mai intense, pentru a co-crea tiparele perfectiunii pentru Noul Pamânt, pe care asteptam de multa vreme sa le manifestam.

   La inceputul acestui an, Fiintele de Lumina din Tarâmul Adevarului ne-au spus sa ne punem centurile de siguranta, fiindca ne aflam aici pentru cursa vietii noastre. Va mai indoiti acum de acest lucru? Evenimente haotice se petrec in intreaga lume, pe masura ce traim experienta fara precedent, a purificarii si a eliberarii de anomaliile pe care le-a zamislit Omenirea. Este firesc sa ne simtitim coplesiti si plini de teama, atunci când urmarim emisiunile de stiri si vedem tot felul de oameni care sufera de durere si sunt in agonie, dar nu ne este de niciun folos sa suferim si noi alaturi de ei. Le putem trimite iubirea si compasiunea noastra, dar daca ne frângem mâinile si ne cufundam in durerea lor, nu facem altceva decât sa le amplificam suferinta. Este o zicala veche care spune: „Ori de câte ori esti profund indurerat de suferinta cuiva, ii uzi gradina durerii.” Asadar, in loc sa va simtiti neajutorati si sa sporiti durerea pe care o traiesc unii oameni, faceti in asa fel incât sa deveniti puterea iubirii si sperantei, pe care ati venit sa le manifestati pe Pamânt. De aceea ne aflam aici. Acesta este scopul si motivatia de a fi.

   In acest weekend, de vineri -18 martie – si pâna sâmbata – 20 martie – am avut Luna Plina si Echinoctiul de primavara. Aceasta Luna Plina este considerata o super-luna, fiindca se va afla mai aproape de Pamânt, decât in tot restul acestui an. Combinatia acestor doua evenimente ne va aduce o puternica oportunitate de a ne extinde nou descoperita RATIUNE Planetara a Iubirii Divine, prin Flacara Inimii fiecarei persoane. Dintre toate frecventele de Lumina ale intregii Creatii, niciuna nu este mai eficienta si mai puternica in eliminarea suferintei omenesti, decât Iubirea Divina.

   S-au scris atâtea despre Iubire, incât aceasta aproape ca a devenit o stereotipie, insa Iubirea Divina, Transformatoare, a Dumnezeului Tata-Mama, este forta cea mai puternica din Univers. Iubirea nu e o stereotipie. Ea este vibratia din care ne-am nascut din inima lui Dumnezeu si vibratia prin care trebuie sa evoluam si sa ne Inaltam, din nou, in Inima lui Dumnezeu. Iubirea Divina nu are limite, bariere si nu pune conditii. In puterea infinita a Iubirii lui Dumnezeu nu exista durere sau suferinta, nu exista limite. Aceasta Iubire cuprinde, in esenta ei, intregul potential de a ne ridica deasupra conditiei umane, a suferintei pe care ne-o provocam singuri, a haosului, confuziei, lipsei de speranta si a disperarii.

   Iubirea Divina vindeca iluzia separarii. Ea reintinereste, revitalizeaza si unifica tot ceea ce atinge. Ea este unica si imensa sursa a iertarii si reverbereaza in intregul impuls al Libertatii noastre Eterne. Iubirea Divina este fundamentul Creatiei si echilibrul Unimii. Ea este extazul indivizibil, invariabil, care ne permite sa recunoastem Iubirea, in tot ceea ce exista. Când traim experienta Iubirii lui Dumnezeu, intelegem ca suntem cu totii Unul. Fie ca suntem o persoana, un Soare magnific sau un fir de iarba, suntem uniti cu totii in Lumina atotcuprinzatoare a Iubirii Divine.

   Deoarece RATIUNEA noastra Planetara a Iubirii Divine vindeca acest Pamânt si alina Omenirea cu Lumina-i Eterna, noi vom trai experienta adevaratei Paci, iar suferinta va disparea. Iubirea lui Dumnezeu rezoneaza acum in miezul Fiintei noastre. Ea nu se afla in afara noastra. Nu mai e nevoie sa cautam, in departare, Iubirea lui Dumnezeu, ci doar sa acceptam ca Dumnezeu este in noi, salasuind in Flacarile Inimilor noastre. Iubirea Divina pulseaza in linistea fiecarei batai a inimilor noastre, a fiecarei respiratii. Este limba universala, care ii vorbeste acum intregii omeniri, prin darul Vietii. Daca ascultam, in tacerea inimilor noastre, vom auzi tonurile si soaptele Iubirii inspirate de minunatia Naturii si de Muzica Celesta.

   RATIUNEA noastra Planetara a Iubirii Divine restabileste acum un Legamânt al Iubirii cu toti Copiii Pamântului, care ne va intari capacitatea de a accepta, o data pentru totdeauna, darul Abundentei lui Dumnezeu si Pacea Eterna. Prin acest Legamânt, toate lucrurile benefice ne vor fi daruite in permanenta, pentru a fi folosite de Copiii lui Dumnezeu. Gloria Abundentei Divine va fi o realitate manifestata – nu doar in acest moment, ci pentru Eternitate.

   Când acceptam sa devenim o forta magnetica a Iubirii Divine, atragem catre noi sprijinul plin de iubire de care avem nevoie, de la cei asemenea noua, care ne vor asista in implinirea Misiunii noastre Divine. Acest lucru nu tine de un anumit tip de personalitate, ci de afinitatea Luminii sufletelor noastre, cu esenta spirituala a unui anumit aspect al Planului Divin. Pe masura ce ne dedicam tot mai mult slujirii Vietii, ne putem eleva constiinta si ne putem racorda la cunoasterea si intelepciunea sacra, care ne va invata cum sa folosim efectiv noile frecvente ale Iubirii Divine, care scalda acum Pamântul.
 
   Gratie recentului aflux, fara precedent, al Luminii, prezenta EU SUNT, Divinitatea din fiecare fiinta umana, isi cere dreptul dupa care tânjeste de atâta timp, in experienta pamânteana. Interventa Divina a prezentei noastre EU SUNT ii permite intregii Suite a Cerului sa lucreze cu noi mai indeaproape decât oricând aldcândva. Acesti Mesageri, lipsiti de ego, ai lui Dumnezeu ne cer sa ne alaturam lor, intr-o constiinta unificata, pentru a-i da o noua dimensiune RATIUNII care va transforma aceasta planeta si pentru a face ca INTREAGA Viata de pe Pamânt sa evolueze, manifestând pe deplin Raiul pe Pamânt. Acea RATIUNE, care va capata noi valente prin afluxul de Lumina, generat de perigeul Lunii Pline si Echinoctiul de primavara, este IUBIREA.

   Ca recunostinta profunda pentru capacitatea noastra de a sluji Vietii in acest fel, haideti sa ne unim, la nivelul constiintei, cu prezenta EU SUNT a fiecarui barbat, femeie sau copil de pe Pamânt si sa ne unim inimile cu intreaga Suita a Cerurilor. Impreuna vom da putere, nou stabilitei RATIUNI a IUBIRII, care este de departe mai puternica decât orice anomalie creata de om, care provoaca acum durere si suferinta omenirii.

                                                   Amplificarea CAUZEI IUBIRII

   Iubite Dumnezeu Tata-Mama, te rugam sa amplifici acum Flacara Iubirii Divine Transformatoare, care pulseaza in inima fiecarei fiinte umane. Din acest Foc Sacru, creeaza o imensa Inima a Iubirii Divine Pure, care se extinde si se extinde, pâna când va invalui intreaga planeta Pamânt.

   Acum, aceasta splendida Inima a Iubirii Divine Pure atrage Iubirea lui Dumnezeu pe Pamânt, de la fiecare nivel al Fiintelor Inaltate din Univers. Acest aflux insondabil de Iubire inunda Pamântul si scalda fiecare particula atomica si subatomica si fiecare unda a pretioasei energii a Vietii cu Lumina ei vindecatoare.
Aceasta actiune a Luminii creeaza arhetipul care va forma tiparul perfectiunii pentru RATIUNEA planetara a manifestarii Iubirii Divine, in inima si mintea fiecarui om de pe Pamânt.

   Dumnezeu, intreaga Suita a Cerurilor si Prezenta EU SUNT a fiecarei persoane de pe Pamânt se unesc acum intr-o Forta Unficata a Iubirii Divine. Ca o singura respiratie, o singura bataie a inimii, o singura voce, o constiinta unificata a Iubirii Divine Pure, noi respiram frecventele, nestiute inainte, ale Iubirii lui Dumnezeu, din inima Creatiei, in inima fiecarei fiinte de pe Pamânt. Acest aflux fara precedent de Iubire Divina, care curge acum prin fiecare Flacara a Inimii, creeaza o simfonie a Iubirii, care insufleteste si patrunde in Mama Pamânt si in INTREAGA Viata pe care o sustine.

   Acest aflux de Iubire Divina patrunde acum in cea de-a a 5-chakra - a Inimii - a fiecarui om de pe planeta. Prezenta EU SUNT a fiecarei femei, a fiecarui barbat si copil, devine un punct de forta a Luminii unificate in constiinta, cu Prezenta EU SUNT din fiecare alta persoana de pe Pamânt, imbratisând, asimilând, extinzând si proiectând acest câmp de forta al Iubirii Divine asupra intregii Omeniri, al Regatului Elementalilor, al Tarâmului Angelic si a intregii atmosfere a Pamântului.

   Prezenta EU SUNT din fiecare fiinta umana este acum o Poarta Deschisa pentru aceasta splendida Lumina. La nivelurile launtrice, fiecare persoana de pe planeta traieste experienta acestui câmp de forta, al Iubirii Divine Neconditionate.

   Prin Prezenta sa EU SUNT, fiecare persoana poate vedea culorile stralucitoare ale Iubirii, poate simti parfumul Iubirii si poate auzi Tonurile Cosmice si muzica emotionanta a Iubirii. Prin aceasta activitate a Luminii, suntem cu totii, cu adevarat, Iubire in actiune. La nivel colectiv, vibratia inimilor noastre schimba substantial vibratia care a dus la crearea actualelor conditii negative de manifestare pe Pamânt.

   Prin prezenta lui Dumnezeu, a intregii Suite a Cerului si a Prezentei EU SUNT a fiecarei Fiinte Umane, noi devenim RATIUNEA acestui Câmp de Forta al Iubirii Divine, care se instaleaza acum pe Pamânt. Dupa indelungatul exil in intuneric, am co-creat, impreuna, o punte catre fortele spirituale fundamentale ale Iubirii Divine, catre care accede acum Omenirea, in cea de-a 5-a Dimensiune a Tarâmurilor Luminii.

Aceasta este ceea ce RATIUNEA Iubirii Divine atrage in personalitatea fiecaruia dintre noi si la nivel colectiv. Suntem cu totii fiinte aflate intr-un profund proces de trezire a constiintei supreme a Iubirii. Noi suntem, aici si acum, Maestrii ai Iubirii, asa cum am fost dintotdeauna predestinati sa fim.

Suntem Fiinte ale Iubirii, care accepta responsabilitatea de a Iubi acest Pamânt minunat si LIBERATATEA Vietii pe care o gazduieste. Suntem Una cu aceasta planeta binecuvântata, iar planeta este Una cu noi.

Dumnezeu Mama-Tata si Suita Cerurilor isi intensifica acum Lumina prin Flacara Inimii fiecarei persoane. Aceasta actiune a Luminii ridica Omenirea la o octava mai inalta a Serviciului Divin. Fiecarui om de pe Pamânt i s-a creat, in permanenta, un Câmp de Forta Cosmic al Iubirii Divine. Acest câmp de forta ne initiaza pe fiecare dintre noi intr-o Pozitie mai Inalta, pusa in slujba Omenirii si a Luminii, prin care avem posibilitatea de a ne spori capacitatea de a co-crea tiparele perfectiunii pentru Noul Pamânt, in lumea formei fizice.Prin invocare, recunoastem ca aceasta activitate a Luminii a fost Indeplinita in mod Victorios, cu adevarat Divin.
                                             

                          Si s-a infaptuit! Iubite EU SUNT, Iubite EU SUNT, Iubite EU SUNT.

multumiri sursei : http://www.editura-foryou.ro/

2 comentarii:

  1. Am citit cu plăcere, cu interes, ca de obicei, ceea ce ai postat! Înălţător, mobilizant...
    Am reţinut zicerea: „Ori de câte ori esti profund indurerat de suferinta cuiva, ii uzi gradina durerii.” - interesant, nou pentru mine, mod de a vedea reacţia de compasiune; dar nu mă pot împiedica să nu o consider, fie şi doar după o fugară analiză, întemeiată.
    Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc la randu-mi draga Danielle de prezenta ta ,iara bucuria ta sa fie acea lege-vibratie care face legea oriunde te-ai gasi,,,doar alege!Iubeste-i, fii pace,bucurie, fii fericire fireasca si molipseste-i pe cei din jurul tau cu aceasta stare ,oriunde mergi!!Intradevar ,firi sensibile si sufletiste deseori gasim de cuviintza sa traim alaturi de ceilalti cu patima chiar ,efectele -suferinte care ii domina dintr-un motiv sau altul.Si astfel nu facem altceva decat sa contribuim ca si vibratie joasa(durere,suferinta)la amplificarea a ceea ce este deja acolo,neperceput ,in campul lor energetic...stiu eu,alimentand acel nivel subtil cu energii(din stropitori cu ape deloc limpezi) de natura densa ajutand din inconstientza cresterea ''matragunilor''(blocaje in camp energetic-''boli'') in tanara gradina a pacii,a linistii,a bucuriei...a fericirii ,firescului!

    RăspundețiȘtergere